ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН

КАКВО ЗАСНЕМАМЕ?

Пикник с приятели, Свадбено тържество или Рожден ден. Една снимка може да каже много неща. Тя може да бъде чувствена, емоционална, тъжна, усмихната, романтична и каква ли още не. 

С фото и видео заснемане с дрон запазвате спомените от този ден живи и можете винаги да се върнете към “Специалния момент”. Споделете го с всички ваши приятели, независимо на кой край на света се намират.

Virtual Tour, 360° Виртуална разходка

Вижте красотата на българската природа и паметниците на родната история от въздуха. Фотографията и видео заснемането, използвайки дрон, набира все по-голяма популярност, поради несравнимата си перспектива и възможността да разкрие света пред нас, какъвто не сме го виждали. Кадрите притежават удивителна сила и ефект.

Дронът ни позволява да заснемем невероятните панорами на родината, за да ги споделим с вас. Елате с нас на това пътешествие, като оттук и социалните акаунти, ще ви държим в течение на нашите проекти.

ЗАСНЕМАНЕ ЗА ТЪРГОВСКИ ЦЕЛИ

Съвременната визуализация на имоти включва освен класически снимки, и сложни за създаване от любители изображения като сферични 360 градусови панорамни снимки и заснемане с дрон. Чрез допълнителна обработка на заснетия материал, модерната визуализация прави имота конкурентен. Професионалистите не качват директно фотографиите в сайтовете – правят пост-обработка на цветове, контраст, корекция на перспектива и др.

Идеалната снимка отхвърля множеството въпроси на потенциалния купувач, затова фотографите знаят и снимат това, което би заинтересувало клиента.

ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТИ И НАЦИОНАЛНИ ПАМЕТНИЦИ

Все още се спори дали България е най-старата държава в Европа, но има безспорни събрани свидетелства и артефакти, доказващи хилядолетна история и културно развитие на нашия народ. Съхранените исторически паметници и обекти превръщат страната ни в една от най-интригуващи и атрактивни дестинации за онези, които се интересуват от културно-исторически туризъм.

Културно-историческият туризъм в България има огромен потенциал. Ние имаме 40000 недвижими паметници и над 5 милиона артефакти, съхранявани в държавни и общински музеи.

Насладете се на някои от тях по начин, достъпен само за птиците.

Virtual Tour, 360° Виртуална разходка

ИНДУСТРИАЛНО ЗАСНЕМАНЕ

Дроновете ни позволяват да направите интересни и качествени снимки от различни страни на своя обект, които да показвате на клиентите си. А с повече креативност това може да ви донесе много повече печалба, отколкото предполагате. Възползвайте се от предимствата на заснемането с дрон в строителството.

Ако имате нужда от професионално заснемане с дрон на ваш строителен обект или недвижимо имущество, то ние сме насреща.

Virtual Tour, 360° Виртуална разходка

СПОРТНИ СЪБИТИЯ И КОНЦЕРТИ

Появата на дрон заснемането направи въздушната фотография по-достъпна от всякога. Техниката е подходяща за заснемане на обществени събития, масови мероприятия, музикални и спортни прояви, телевизионни и филмови продукции. Гледката от небето и перспективата, която се предлага на зрителя е несравнима в представянето на мащаба и атмосферата на отразяваното.

Към началото